Verzenden en retourneren

Verzenden

We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. In normale omstandigheden wordt het pakket verstuurd binnen 2 werkdagen. Voor bestellingen die geplaatst worden in het weekend alsook bestellingen buiten België moet je een beetje extra geduld hebben.

In de meeste gevallen worden de bestelde producten de eerstvolgende dag na verzending geleverd. Als jouw pakket vertraging oploopt door de verzenddiensten kan Handressed hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden.

Wanneer wij jouw pakket aanmelden bij de verzenddiensten ontvang je een track & trace code waarmee je de status van jouw pakket kan opvolgen.

In België bedragen de verzendkosten €5.95 , vanaf €100 vervallen de verzendkosten. Pakketjes die naar Nederland verstuurd moeten worden kosten €8.95

Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Als dit jammer genoeg niet het geval is, kan je retourneren maar steeds op eigen kosten.

Indien je een artikel wil retourneren vul dan het retourformulier in dat bij je pakket zit, indien je dit verloren bent of het per ongeluk niet bij in het pakket zat kan je dit hier downloaden. Stuur binnen 9 kalenderdagen na ontvangst een mailtje naar info@handressed.be . Je zal zo snel mogelijk een mailtje ontvangen waar je uw retourlabel kan downloaden. Kleef dit retourlabel op het pakket en breng het naar B-post. De kosten voor deze retour zullen van de terugbetaling afgehouden worden. Let op, de retourzending moet wel aan onderstaande voorwaarden voldoen. Als we jouw artikel ontvangen hebben wordt deze gecontroleerd en indien alles in orde is zullen wij overgaan tot terug betaling.

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de kleding. Buiten de retourtermijn van 14 dagen gaan wij niet meer over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (de verzendkosten zijn dan voor eigen rekening )
  • Kledingstukken die tekens vertonen dat ze gedragen zijn, kunnen we niet meer aanvaarden.
  • Kleding met beschadigingen door passen (make-up of andere) kunnen we niet accepteren
  • Zorg er voor dat alle labels en etiketten nog aanwezig zijn
  • Cadeaubonnen, oorbellen en sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden